İletişi

Ad

E-posta *

Mesaj *

Powered By Blogger

21 Mayıs 2016

Türkiye' de Kredi Kolaylığı Sağlayan Bankalar



Merhaba Karagöz Forex Ziyaretçileri Bu Yazımda Sizlere Hangi Bankaların Kredi Tanımlama Hakkı Daha Kolay Sağlıyor Bunlardan Bahsedeceğim.

     Öncelikle bilinmeli ki kredi çekmek için sizin gerçekten ihtiyacanız var mı? sorusunu mutlaka sormalısınız. Çünkü öyle bir hal alan kredi mağdurları gereksiz yere para çekip ödeme sıkıntısı yaşadığında hayati zorunu atlatıyor. Neden para çekmeliyim dediğiniz an şu aklınıza gelsin, geri ödemek faizli bir şekilde geri yansıyor.
   
     Hiçbir banka kredi verirken faizsiz kredi vermez. Her banka da kazanmak ve müşteri yükseltmek için çaba gösterir. Reklamlar da gördüğümüz gibi kıyasıya banka yarışları var. Kimi vadesiz, kimi vadeli, kimisi kefil istemez, kimisi faizi daha azdır vs.. Peki hiç düşündünüz mü banka yolunu tutarken, elimi kolumu sallayıp paramı alır giderim derken. İşlem hesap kesimi uyguladığını mutlaka aklınızdan çıkarmayın.

     Gelelim hangi banka daha iyi oranda kredi veriyor. Arkadaşlar kredi çekeceğiniz zaman bireysel müşteri hizmetlerine mutlaka ne amaçla kullanacağınızı söyleyin. İhtiyaç kredisi, Konut kredisi gibi belirtmeler yapın. Size önerim maddi durumunuz standart ise öncelikle devlet bankalarına başvuru yapın. Çünkü özel bankalar bazen faizi fazla tanımlayabilir. Devlet bankaları olmadığı süreçte özel bankaların kampanyasına başvuru yapın. Bazı bankalar kampanya yaparak ödeme kolaylığı sağlayabilir.

Tavsiye
     Artık bankalara gidip kredinizi hesaplatmaya gerek duymaksızın bunu tek tuşla yapabilirsiniz. İşiniz gücünüz olup bir de bankalarda zaman harcamayım diyorsanız, hemen hemen her banka şirketinin online ve mobil üzerinden kredi çekerken ne ödeyeceğiz gibi sorgulatma yapabilirsiniz. Bunlardan en popüleri ve devlet bankası olan Ziraat Bankası. Gayet kullanımı kolay ve çekicilik içeren bir bankadır. Faizi her kimsenin ödeyeceği uygunluğu sağlayabilir.

Ziraat Bankası Kredi Hesaplama
İş Bankası KrediHesaplama
Garanti Bankası Kredi Hesaplama
Akbank Kredi Hesaplama

En Kolay Kredi Veren Bankalar 2016

7 yorum:

  1. Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. mobil sistem güvenlik konusunda da oldukça gelişmiştir

    YanıtlaSil
  3. Bilgileriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. artık hangi bankayı seçeceğimi daha iyi biliyorum sağolun

    YanıtlaSil
  5. artık hangi bankayı seçeceğimi daha iyi biliyorum sağolun

    YanıtlaSil
  6. bu bilgi çok işime yarayacak kardeşim teşekkür ederim

    YanıtlaSil