İletişi

Ad

E-posta *

Mesaj *

Powered By Blogger

15 Mayıs 2016

Garanti Banka İle Paragaranti

Merhaba Karagöz Forex Ziyaretçileri,
Sizlere Bu Yayınım da  Garanti Bankasının Güzel Bir Uygulaması 'Paragaranti' Hakkında Bilgiler Sarf Ediceğim.

Ülkemizin genelinde finansal ve pisayal hesaplamasında hizmet sunan işlemdir. Garanti bankasının alt çalışanı paragaranti.com, pek çok tanınmasa dahi yine müşretilerine güven sağlıyor. Şöyle ki Garanti bankasanın tüm patentini bulundurduğu için kullanışlı ve sağlam bir sistemdir.


Paragaranti Ne İşe Yarar ?
Paragaranti bir online hizmettir. İnternet bankacılığı üyesi olan müşterilerine o anlık bir hisse veya yatırımcılık bilgilerini sunar. Sunduğu gibi de bu hizmet ile yatırımcılık işleminizi sorunsuz yapabilirsiniz. Yatırımcı iseniz bir malın, ürünün mal ve değerini karşılaştırabilir, finansal olarak göz ardı edebilme gibi sahibi olduğunu da unutmayınız.

Paragaranti'ye Nasıl Başvurabilirim ?
Bu hizmetten sizlerde faydalanabilirsiniz.Yararlanmanız için tabi öncelikle gerekmektedir ki Garanti Bankası müşterisi olmanız lazımdır. Başvuru tabir tutulan online başvurudur. İnternet üzerinden yaptıktan sonra, adresinize size özel sözleşme gelecektir. Bu sözleşmeyi imzalayıp, bankaya ulaşıncaya kadar işlem süreci  devam eder. Evraklar bankaya geldiğinde incelenir başvurunuz onaylanır. İşlemlerden sonra müşteri hizmetleri sizleri arar gerekli bilgileri verir. Kayıt bilgilerini aldıktan daha sonra paragaranti.com'a girilir. Bilgilerinizi doğru şekilde girdikten sonra istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.

Neden Paragaranti ?
Kazançlı bir sistemdir. Mesela aylık 30 milyar getirisini düşünürsek altın, hisse senedleri gibi kazançlar elde edilebilir. Bu sistem ne kadar kazanç sağladığınızı, ne kadar kaybettiklerinizi açık bir şekilde sizlere bilgilendirme detayları verir. Sadece verileri izleme değil sizlere bu sistemde yatırım yapma hakkı sağlanmış olması güzel işlemlerden birisidir. Şirketiniz adına fon sahibi olabilir ve satın alabilirsiniz.

Paragaranti Kullanışlı, Çünkü..
7/24 saat internet üzerinden yatırım takip etme şansınız var. Borsa ve Döviz kurlarda hizmeti oldukça pozitif uygulamadır. Döviz alım - satım işlemlerinde birebir yardım sağlar ve bu hizmete ortak olur.

Sürekli Online Sorusu ?
7/24 saat takip etme hakknız olduğunuzu dile getirmiştik. Fakat borsalar dünya üzerinde belirli saate kadar çalıştığı için, bu tip borsalarda işlem yapamazsınız. Sadece takip edebilir verileri görebilirsiniz. Böylelikle işlemleri ne zaman,nerede yapacağımızı tekrar tekrar bilmiş olduk.

Detaylı Bilgiler İçin : isorgula.com/paragaranti.com

4 yorum: